Choose Your Interest

Bogovina.com News

Skandal: Hazbi Idrizi uzurpon ujësjellësin e Bogovinës, sot protesta masive

Tetovë: Iniciativa e Kryetarit të Komunës së Bogovinës Hazbi Idrizi, për të shuar funksionimin e Shoqatës së Ujësjellësit “Ali Munishi” dhe më pas për të administruar me ujësjellësin e fshatit Bogovinë ka revoltuar tejmase banorët e këtij vendbanimi. Në ndërtimin dhe mirëmbajtjen e këtij ujësjellësi kanë kontribuar qytetarët e Bogovinës me mjete materiale, punë fizike, […]

Read All Posts